GEBE OKULU EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hamilelik dönemi ve sonrasıyla ilgili eğitim vermek amacıyla açılan Gebe Okulu, aktif olarak eğitimlerine devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Ekim 2022 Çarşamba 12:36
83 Okunma
GEBE OKULU EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hamilelik dönemi ve sonrasıyla ilgili eğitim vermek amacıyla açılan Gebe Okulu, aktif olarak eğitimlerine devam ediyor.


 

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hamilelik dönemi ve sonrasıyla ilgili eğitim vermek amacıyla faaliyet gösteren Gebe Okulu eylül dönemi mezunları, hastane personellerini ziyaret etti. Gebe Okulu eylül dönemi mezunları, başta yönetim olmak üzere, hekimleri, doğumhane, kadın doğum servisi ve yenidoğan personellerine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Mezunlar ziyaret sırasında “Gebe okulunda, doğuma ve bebeğe hazırlık eğitimleri ile anne adaylarına bilimsel ve güncel bilgiler sunuldu. Yapılan uygulamalarla verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlandı. Bu şekilde çok güzel eğitimler aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle