EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ BAYBURT'A VEDA ETTİ

Yayınlanan son kararnameyle Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Bodur için veda yemeği düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ekim 2022 Salı 12:13
368 Okunma
EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ BAYBURT'A VEDA ETTİ
banner15

 Yayınlanan son kararnameyle Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Bodur için veda yemeği düzenlendi.


 

Düzenlenen veda yemeğinde Vali Cüneyt Epcim, Emniyet Müdürü Ayhan Bodur’un Bayburt’ta yaşayan vatandaşlarla kurduğu güzel münasebetle hatırlanacağını belirterek yaptığı açıklamada;
“Ayhan bodur beyefendinin, Bayburt’ta kaldığı süre içerisinde Bayburtlu hemşerilerimizle kurduğu samimi ve içten diyaloğu her daim zihinlerde saklı kalacak. Başta emniyet ve güvenlik sorunları olmak üzere birçok toplumsal konuda emniyet birimlerimizin başarılı çalışmalarına tanıklık ettik. Emniyet Müdürümüz de bu konuda ki çalışmalarda görevini başarıyla yerine getirmiştir kendisini takdir ve tebrik ediyorum.
Nezaketiyle, beyefendiliğiyle Bayburtlu vatandaşlarımızla kurduğu güzel münasebetle kendisini her daim takdir edeceğiz, bu vesileyle kendisine bu atamanın hayırlı olmasını, ailesiyle birlikte huzur içerisinde Bilecik’te mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum “dedi.


 

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’de, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, Ayhan Bodur’a, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bayburt'un sıcak, samimi ve kadirşinas insanlarını tanımaktan dolayı onur duyduğunu belirten Bodur, görev süresince kendisine birçok konuda desteğini esirgemeyen Vali Cüneyt Epcim’e ve kurum müdürlerine teşekkür etti.


 

Veda yemeğine, Vali Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Vali Yardımcısı Göksel Yüksel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr.Talha Övet, siyasi parti il başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle