EMEKLİLERE 10 BİN TL PROMOSYON

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, ek gelir elde etmek isteyen binlerce emekli tarafından takip ediliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Eylül 2022 Çarşamba 10:33
837 Okunma
EMEKLİLERE 10 BİN TL PROMOSYON

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, ek gelir elde etmek isteyen binlerce emekli tarafından takip ediliyor.

Müşterilerini başka bankaya kaptırmamak veya yeni müşteri edinmek isteyen bankaların promosyon yarışı sürerken, kampanyaların başvuru tarihleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu ödemeleri 8 bin 250 TL'ye kadar yükselirken bazı bankalar, emekli yakınını getirenlere 10 bin liraya kadar promosyon imkanı sunuyor.

Başvuru süreleri uzatıldı
Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat ve Yapı Kredi bankaları emekli promosyon kampanyalarında güncelleme yaptı. Bankalar, emekli promosyonu ödemeleri için 31 Ağustos günü olan son başvuru tarihini 30 Eylül'e kadar uzattı.

Emekliye 10 bin, memura 41 bin 500 liraya varan promosyon
Emekli promosyonu ödemeleri 8 bin 250 TL'ye kadar çıkarken emekli yakınını kampanyaya dahil edenler, 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi alabiliyor. Emeklilerin yanı sıra memurlar için de promosyon yarışı sürüyor. Memur promosyonlarında ise bazı kurumlar 41 bin 500 liraya sözleşme yeniledi.

KAYNAK: YENİŞAFAK

Son Güncelleme: 14.09.2022 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle