EMEKLİ PERSONELE VEFA PLAKETİ

Bilecik İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere çalışma süreleri boyunca gerçekleştirdikleri hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:21
695 Okunma
EMEKLİ PERSONELE VEFA PLAKETİ
banner15

Bilecik İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere çalışma süreleri boyunca gerçekleştirdikleri hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.


 

Bilecik İl Özel İdaresi’nde uzun yıllar çalışıp çeşitli birimlerde hizmet ederek emekliliğe hak kazanan personellere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akil Şahin tarafından çalışma süreleri boyunca gerçekleştirdikleri hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.
Personellere plaketleri bizzat takdim eden Bayrakçı, “Emekli olan arkadaşlara emekliliklerinde sağlıklı bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 06.08.2022 12:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERPlaket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle