DOLMUŞ ÜCRETLERİNE İNDİRİM KARARI

Bilecik'te dolmuş ücretlerinde indirim yapıldı. Yeni ücret tarifesine göre öğrenci 4,5 tam 5 TL oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Nisan 2022 Salı 16:49
959 Okunma
DOLMUŞ ÜCRETLERİNE İNDİRİM KARARI

Bilecik'te dolmuş ücretlerinde indirim yapıldı. Yeni ücret tarifesine göre öğrenci 4,5 tam 5 TL oldu.  


  Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Tuncay Güler ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile yapılan görüşme sonrasında dolmuş ücretlerinde indirim yapma kararı aldı.
  Yapılan görüşmeler sonucunda şehir merkezinde tam kişi ücreti 6 TL’den 5 TL’ye, öğrenci ise 5 TL’den 4.5 TL’ye indirilirken, uzun mesafe 8.5 TL’den 7.5 TL'ye, Aşağıköy, Küplü ve Başköy gibi yakın köyler ise 7.5 TL’den 6.5 TL'ye indirildi.

  “Hem esnafımızı hem de vatandaşımızı korumaya devam edeceğiz”
  Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Subaşı, "Çalışmalarımız çerçevesinde ilimizde ulaşım alanında hizmet veren oda ve derneklerin başkanları ile bir araya geldik. Dolmuşçu esnafımızın sorun ve önerilerini dinledik. Ortak görüşmelerimizle şehir merkezi, mücavir mahalle ve köylerdeki ulaşım fiyatlarında bir liralık indirim kararı aldık. İndirim taleplerimizi kırmadıkları ve yerine getirdikleri için ilgili dernek ve oda temsilcilerine anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler hem esnafımızı hem de vatandaşımızı korumaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.04.2022 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2022-04-12 18:23:07

Helal olsun vali beye,gerçekten halkın valisiymis,giden valinin pek umrunda olmazdı böyle şeyler,gerçekten halkın valisiymis çok teşekürler sayın valim

banner22

resim yükleresim yükle