DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI TEDBİR ALINDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri son dönemde artış gösteren dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Ağustos 2023 Pazartesi 12:24
22 Okunma
DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI TEDBİR ALINDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri son dönemde artış gösteren dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirildi.


 

Ekipler, ”Bilinçli Toplum Güvenli Yaşam” proje çerçevesinde kentte vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için farkındalık çalışmalarının yaptı. Yapılan çalışma hakkında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgide, "Suçla mücadelede en etkin yöntemlerden birisinin önleyici tedbirler olduğu göz önüne alındığında, iletişim yoluyla dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kamuoyunda farkındalık çalışmalarının yapılması gerekmektedir. Ekipler tarafından hazırlanan, proje ortaklarıyla uygulanmaya konulan 'Bilinçli Toplum Güvenli Yaşam' proje çerçevesinde, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık olayları ile ilgili kamuoyunda farkındalık oluşturabilmek ve bilinçlendirme yapabilmek için Asayiş Şube Müdürlüğü ile birlikte ilimiz merkezinde çalışmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda vatandaşlarımıza dolandırıcılık, iletişim yoluyla dolandırıcılık konuları ve türlerinde bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılmış ve afiş asma çalışması gerçekleştirilmiştir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle