DOĞA TUTKUNLARINA BOZCAARMUT’TA YOĞUN SİS EŞLİK ETTİ

Eskişehirli doğa tutkunları Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Bozcaarmut kırsalında, sis ve ağaçların buluştuğu eşsiz manzara eşliğinde 15 kilometre yürüdü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Aralık 2022 Salı 13:10
64 Okunma
DOĞA TUTKUNLARINA BOZCAARMUT’TA YOĞUN SİS EŞLİK ETTİ
banner15

Eskişehirli doğa tutkunları Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Bozcaarmut kırsalında, sis ve ağaçların buluştuğu eşsiz manzara eşliğinde 15 kilometre yürüdü.


Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) hafta sonu yürüyüşlerine Bilecik’te devam etti. Pazaryeri ilçesine bağlı Bozcaarmut kırsalında yaklaşık 30 kişinin katılımıyla yürüyüş yapan ekip, güzergâhı pusula yardımıyla doğaçlama belirleyerek 15 kilometre yürüdü.

Doğa tutkunları bin 300 metre rakıma kadar çıkarken, yürüyüş boyunca yoğun sis de etkili oldu. Sis tabakasının ağaçların üzerini örtmesiyle kartpostallık manzaralar oluştu.

Yürüyüşçüler, oluşan manzarayı cep telefonlarının kameralarıyla fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Son Güncelleme: 27.12.2022 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle