DİKKAT! BU YOL KAPALI OLACAK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmanın başlaması nedeniyle Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ne giden yollar, araç trafiğine kapatılarak, yaya geçişine izin verilecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ağustos 2022 Cuma 12:28
765 Okunma
DİKKAT! BU YOL KAPALI OLACAK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmanın başlaması nedeniyle Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ne giden yollar, araç trafiğine kapatılarak, yaya geçişine izin verilecek.


 

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, belirtilen güzergahın araç trafiği için güvenli ve uygun olmadığı bilgisi verilerek, şu ifadelere yer verildi:
‘’Belediye Başkanlığı tarafından bugün itibariyle Şeyh Edebali Türbesi yolunda yol çalışması başlatılacaktır.

İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle belirtilen güzergahta oluşan çukur alanların araç trafiğini tehlikeye düşürmemesi amacıyla Bilecik Belediyesi yönü ile diğer noktalardan, Şeyh Edebali Türbesi’ne giden yollar araç trafiğine kapatılacaktır.

Vatandaşlar ve ziyaretçiler Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ne yaya olarak ulaşabileceklerdir. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte söz konusu güzergah araç trafiğine açılacaktır. Vatandaşlarımızın bilgisine sunuyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kilimcinin köroğlu 2022-08-27 11:31:49

Yaşlı insanlar nasıl gidip gelicek ? Düşüncesizce yapılan bir çalışma. Ayrıca yolu trafiğe kapatacaksanız çarşı içini kapatın bişeye benzesin.

banner22

resim yükleresim yükle