DEPREM BÖLGESİNDE BULUNAN EKİPLER FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonuyla depremin yaşandığı ilk günden bu yana deprem bölgesine yardım ve manevi destek ekipleri göndermeye devam ediyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Haziran 2023 Perşembe 13:59
18 Okunma
DEPREM BÖLGESİNDE BULUNAN EKİPLER FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonuyla depremin yaşandığı ilk günden bu yana deprem bölgesine yardım ve manevi destek ekipleri göndermeye devam ediyor.


Hatay’a giden din görevlileri depremzede vatandaşlara yardım çalışmalarının yanında vaaz, irşad ve Kur'an-ı Kerim okuma gibi manevi destek hizmeti veriyorlar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, “Ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ilk günden bu yana deprem bölgesinde yoğun bir çalışma içindeler. Bir yüreği iyileştirmenin bile bizim için önemi değeri çok farkı bu kötü günleri birlikte atlatıyoruz. Belki silemeyiz ama acılarımızı hep beraber hafifleteceğiz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle