CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 KAN BAĞIŞI

Türk Kızılay Bilecik Şubesi, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel '100 Kan' bağışı kampanyası düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ekim 2023 Cuma 12:33
56 Okunma
CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 KAN BAĞIŞI

Türk Kızılay Bilecik Şubesi, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel '100 Kan' bağışı kampanyası düzenlendi.


Bahçelievler Anaokulu önderliğinde, Malhun Hatun İlkokulu ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulunun da katılımıyla kan bağış kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, kampanya hakkında bilgi vererek, "Okullarımızda yaptığımız bu tarz etkinlikler, geleceğimiz olan çocuklarımızın Kızılay’ımızı tanımasında, yardımlaşma duygusunun olgunlaştırılmasında büyük bir etken. Daha iyi bir gelecek için değerlerini benimsemiş, yardımlaşma duygusuna sahip nesiller yetiştirmeliyiz. Bunun içinde Türk Kızılay Bilecik Şubesi olarak etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. İlgilerinden dolayı okul müdürlerimiz, öğretmenlerimize, velilerimize ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerine bağışlarından dolayı ve kampanyanın düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KanBağışı100Kişi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle