ÇÖZÜM OLARAK KÖPEKLERİ TOPLAMAK YERİNE PARLATTILAR

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sokak hayvanları reflektif tasma taktı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Nisan 2023 Cuma 11:39
769 Okunma
ÇÖZÜM OLARAK KÖPEKLERİ TOPLAMAK YERİNE PARLATTILAR

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sokak hayvanları reflektif tasma taktı.


Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca Gölpazarı'nda sokak köpeklerinden kaynaklı trafik kazalarının engellenmesi ve hayvanların korunması maksadıyla 'Sürücüler Evlerine Köpekler Yavrularına' sloganıyla “Reflektif Tasma” projesi başlatılarak sokak hayvanlarına reflektif tasma taktı.

Konu hakkında Bilecik İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, "Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız, doğanın dengesinin korunmasında ve besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunan canlılardır. Dilsiz dostlarımız olan hayvanların yaşam haklarını kendi yaşam hakkımızla bir tutmalı, her zaman onları korumalı ve onların bizlere emanet olduğunu bilmeli, hayvanları ve doğayı koruma bilinciyle yaşadığımız çevreyi daha güzel hale getirebileceğimizi unutmamalıyız. Bilecik İl Jandarma Komutanlığımızca gece şartlarında sokak köpeklerinden kaynaklı trafik kazalarının engellenmesi ve hayvanların korunması maksadıyla 'Sürücüler Evlerine Köpekler Yavrularına' sloganıyla 'Reflektif Tasma' projesi başlatılarak sokak hayvanlarına reflektif tasma takılmıştır. İl Jandarma Komutanlığımızca yaşayan her canlının yaşam hakkına saygı duyulması konusunda her türlü çabayı ve çalışmayı kararlılıkla yerine getirmeye devam edecektir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle