ÇOK MUTLU OLDULAR

Bilecik'e gelen depremzede çocuklarının okula hızlı bir şekilde adapte olması için etkinlikler düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Mart 2023 Çarşamba 12:02
52 Okunma
ÇOK MUTLU OLDULAR
banner15
banner18

Bilecik'e gelen depremzede çocuklarının okula hızlı bir şekilde adapte olması için etkinlikler düzenlendi.


Bilecik Merkez Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Başar ve spor kulübü öğrencilerince deprem bölgelerinden gelen anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlikle kentteki öğrencilerin deprem bölgesinden gelen öğrencilerin acılarını paylaşmaları, dayanışmayı artırma, birlik bilinci oluşturmayı hedeflediklerini belirten Ergün, “Oyun parkları, yarışmalar, ikram ve hediyeler ile çocuklarımızın yüzleri gülmesi, mutlu olmaları bizi ayrıca mutlu etti. Depremin etkilerini azaltma, tekrar birlikte ayağa kalkma adına gerçekleştirilen etkinlikte okulumuzdan desteklerini esirgemeyen işyerlerine ve yardım sağlayan ailelerimize gönülden teşekkür ederiz. En büyük teşekkürümüz ise öğretmen ve öğrencilerimize, okul idaremize, elini taşın altına koyan öğretmenlerimize. Görevli tüm öğrencilerimiz emeklerinize sağlık. Birlikte çok daha iyi olacağımız günlerin gelmesi dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle