ÇOCUKLAR İÇİN "TATİLDE DE TRAFİK KURALLARI AKLIMDA" PROJESİ GELİŞTİRİLDİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, trafik bilinci ve güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için "Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda" projesini geliştirdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Haziran 2023 Salı 14:03
23 Okunma
ÇOCUKLAR İÇİN "TATİLDE DE TRAFİK KURALLARI AKLIMDA" PROJESİ GELİŞTİRİLDİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, trafik bilinci ve güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için "Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda" projesini geliştirdi.


Bu proje çerçevesinde Bilecik genelindeki okullarda Trafik Şube Müdürlüğü ve Trafik Jandarma Timleri tarafından çocuklara yaş gruplarına uygun trafik eğitimleri verildi.

Eğitimler, çocuklara trafik konusunda bilinçli ve sorumluluk sahibi olmalarını sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanan trafik eğitim modülleri kullanılarak gerçekleştirildi. Bu modüller, İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlandı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından akıllı tahtalara yüklenerek interaktif bir şekilde öğretmenler tarafından kullanıldı.


Projenin temel hedefi, çocuklara yaz tatili süresince yaya, sürücü ve yolcu olarak trafikte dikkat etmeleri gereken kuralları öğretmek ve trafik bilincini artırmaktı.

Öğrencilere trafik düzeni ve güvenliğinin önemi anlatıldı ve trafik kazalarının önlenmesi için gerekli önlemler konusunda bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle