ÇİNLİ ŞİRKET TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLADI! 2 BİN KİŞİYİ İŞE ALACAK

Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretrim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:37
309 Okunma
ÇİNLİ ŞİRKET TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLADI! 2 BİN KİŞİYİ İŞE ALACAK

Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretrim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.

Vivo Türkiye Genel Müdürü Ted Dai, “Fabrika yatırımımız ile beyaz ve mavi yaka olmak üzere yerel olarak 2 binden fazla kişiye iş imkanı sağlamayı planlıyoruz. Burada ilk üretilen telefon modelimiz yapay zekalı Y11s oldu. Hedefimiz Türkiye’deki kullanıcıların ilk 5 markasından biri olmak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle