ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde 'Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)' yönetmelik değişiklikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ekim 2022 Salı 12:23
39 Okunma
ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde 'Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)' yönetmelik değişiklikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


 

Toplantıya şube ve ilçe müdürleri ile il ve ilçe ÇKS sistem sorumluları katıldı. 

Bilecik İl Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ÇKS'de yapılan değişikliklerle ilgili yaptığı konuşmada, "Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)'nde bazı önemli yönetmelik değişiklikleri yapılmıştır. Bu değişikliklere göre; ÇKS başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Çiftçilerimiz üretim bilgilerinin değişikliklerini, şubat ayı içerisinde e-devlet sistemi üzerinden yapabileceklerdir. ÇKS’ye ilk defa kayıt olacak çiftçiler bağlı olduğu ziraat odasından almış olduğu çiftçi belgesi ile başvuru yapacaktır. Başvuru formlarındaki muhtar ve aza imzaları kaldırılmış olup, yalnızca çiftçi imzası yeterli olacaktır. Yapılan değişikliklerin tüm üreticilerimize kolaylık sağlamasını diler, bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle