'ÇALIKUŞU BİLECİK’ DERGİSİNİN KAPAK TASARIMI 11’İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ YAPTI

Bilecik’te öğrencilerin merakla beklediği ‘Çalıkuşu Bilecik’in 7’nci sayısı yayımlanırken, derginin kapak tasarımı 11’inci sınıf öğrencisi Nurdan Şahbudak yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ocak 2023 Çarşamba 14:27
42 Okunma
'ÇALIKUŞU BİLECİK’ DERGİSİNİN KAPAK TASARIMI 11’İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ YAPTI

Bilecik’te öğrencilerin merakla beklediği ‘Çalıkuşu Bilecik’in 7’nci sayısı yayımlanırken, derginin kapak tasarımı 11’inci sınıf öğrencisi Nurdan Şahbudak yaptı.


Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan, ‘Çalıkuşu Bilecik’ dergisi yoğun ilgi gördü. Tamamen öğretmen ve öğrencilerin ürünü olan derginin 7’nci sayısı çıktı. Derginin kapak görselindeki çalıkuşu resmini Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Nurdan Şahbudak çizerken, içerikte öğretmenlerin ve Bilecik’teki okulların gerçekleştirdikleri proje ve etkinlik çalışmaları yer aldı.
Konuk yazar ve akademisyenlerin yazıları ile zenginleşen dergide okulların hazırladıkları dergilerden kesitlere yer verilerek bu dergilerin tanıtımına da katkı sağlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle