CAFER ELMAS MESAJ GÖNDERDİ

Silahlı saldırıya uğrayan meslektaşımız Yarın Gazetesi ve aynı zamanda DHA Bilecik İl Temsilcisi Cafer Elmas mesaj gönderdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Haziran 2023 Cumartesi 11:17
523 Okunma
CAFER ELMAS MESAJ GÖNDERDİ

Silahlı saldırıya uğrayan meslektaşımız Yarın Gazetesi ve aynı zamanda DHA Bilecik İl Temsilcisi Cafer Elmas mesaj gönderdi.

Cafer Elmas, evinin önünde kendisine pusu kuran Ahmet Yasir Beşkardeş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Elmas, buradaki tedavisinin ardından Gebze Medikal Park Hastanesi’ne sevk edildi.

Cafer Elmas’ı aracında pusuya düşürerek 3 yerinden yaralayıp olay yerinden kaçan Ahmet Yasir Beşkardeş, polisin takibi sonucu yakalandı. Beşkardeş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

ELMAS’IN SAĞLIK DURUMU

Silahla ateş edilen sol elinden aldığı ciddi yara dolayısıyla ameliyata alınan Elmas’ın ilk operasyonu başarıyla tamamlandı. Elmas,  22 Haziran Perşembe günü 2’nci, 24 Haziran Cumartesi günü 3’üncü, Kurban Bayramı sonrası ise 4’üncü ameliyatı olacak. Doktor kararıyla gerekirse 5’inci ameliyatı da gerçekleştirilecek olan Elmas’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanede videolu açıklama gönderen Elmas şu ifadelere yer verdi;

“Can dostlarım ben gayet iyiyim hızla iyileşiyorum yarın sabah 3. ameliyatıma gireceğim. Ondan sonra tekrar sizlere kavuşacağım. Hızla iyileşiyorum iyileşip tekrar çok sevdiğim mesleğime geri döneceğim. Bildiğim doğru yoldan şaşmayacağım. Beni böyle pusucular azmettiriciler böyle kumpaslar beni yıldıramaz düşmanlarım sevinmesinler ben ayaktayım. Dönüp aynı mesleğime kararlılıkla devam edeceğim. Beni arayıp sordunuz bine yakın cevapsız arama vardı hepinize tek tek dönmeye çalıştım üç bine yakın mesaj vardı gerçekten sevildiğimi bir kez daha gördüm çok sağ olun bende sizleri çok seviyorum çok yakında tekrardan döneceğim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle