BURALARA AKIN ETTİLER

Bilecik'te sıcaktan bunalan vatandaşlar, çeşitli yerlerindeki şelalelere akın ederek hem piknik yaptı, hem de serinledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ağustos 2023 Cuma 11:18
287 Okunma
BURALARA AKIN ETTİLER

Bilecik'te sıcaktan bunalan vatandaşlar, çeşitli yerlerindeki şelalelere akın ederek hem piknik yaptı, hem de serinledi.


 

Bilecik ve çevre illerden başta Suuçtu, Çalkara, Abadiye, Kınık, Dereboyu, Göksu şelalelerine gelen vatandaşlar doğa harikası manzaralar karşısında hem piknik yaparken, hem de serinlemek içinde suya giriyor. Buralarda su derinliği yer yer 25 metreyi bulurken, vatandaşlar kayaların üstlerinden suya atlayarak, berrak suyunun tadını çıkartılıyorlar. Su kenarında da piknik yapan vatandaşlar bu doğa harikalarına adeta hayran kalıyor.
Adana'dan Bilecik'e gelen ve tarihi, turistlik ve yeşil alanlarına hayran kaldığı söyleyen Ahmet Kor, "Bugün Abadiye köyündeki şelaleye geldik. Buraya piknik amaçlı geldik, ama suyun berraklığı ve güzelliği görünce suya girerek yüzdük ve serinledik. Bilecik göletleri ve şelaleleri ile saklı bir cennet gibi. Buralar vatandaşların gelip piknik yapacak serinleyeceği güzel yerler. Buraların kıymetini bilmemiz gerekir. Buralı kirletip bırakmamamız gerekir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şelaleYüzmeSıcaklar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle