BUGÜN START VERİLECEK

Meclis’e gelen bütçe teklifine göre gelecek yıl lojman, arsa ve araziler başta olmak üzere taşınmaz satışından 3.3 milyar lira gelir bekleniyor. Vergi gelirlerinde ise bu yıla kıyasla yüzde 19.4’lük artış öngörülüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ekim 2021 Çarşamba 10:03
342 Okunma
BUGÜN START VERİLECEK
banner15

Meclis’e gelen bütçe teklifine göre gelecek yıl lojman, arsa ve araziler başta olmak üzere taşınmaz satışından 3.3 milyar lira gelir bekleniyor. Vergi gelirlerinde ise bu yıla kıyasla yüzde 19.4’lük artış öngörülüyor.

TBMM’nin 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’ni görüşme maratonu, bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Plan Bütçe Komisyonu’nda yapacağı sunumla start alacak. Teklife göre memurların saat başı fazla çalışma ücreti yeni yılda yüzde 12.5 artacak ve 1 Ocak’tan itibaren 2 lira 70 kuruş olarak uygulanacak. Teklifte öngörülen düzenlemelerden bazıları şöyle:

Memurların 2 lira 40 kuruş olan saat başı fazla mesai ücreti, 1 Ocak 2022’den itibaren 2 lira 70 kuruş olarak uygulanacak.

KAYNAK: Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle