BİTMEZ BU ÇİLE!

Bilecik Valisi Şefik Aygöl şehrin farklı noktalarında sabahın erken saatlerinde havadan incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ekim 2023 Cuma 11:22
658 Okunma
BİTMEZ BU ÇİLE!

Bilecik Valisi Şefik Aygöl şehrin farklı noktalarında sabahın erken saatlerinde havadan incelemelerde bulundu.


İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Bursa Orman Bölge Müdürü’nün de eşlik ettiği incelemelerde Bilecik’teki yatırımlar, ormanlık alanlar ve trafik hareketliliği denetlendi.

Vali Aygöl, incelemeleri esnasında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube sorumlularından da bilgiler alarak şehir içi trafik akışına dair tedbirler almaya devam edeceklerini, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Aynı zamanda vatandaşların güvenliği adına düzenli olarak toplantılar yapan Vali Aygöl "Vatandaşların huzurunu sağlamaya devam ediyoruz. Bilecik’te herhangi usulsüz bir olayın olmaması adına jandarma ve emniyet güçlerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2023-10-13 12:04:48

Tepeden değil yere insin vali bey yerden görsün trafik sıkışıklığını

banner22

resim yükleresim yükle