BİSİKLETLİ ULAŞIMI ARTIRMAK İÇİN PEDALLARA BASILDI

Bilecik’te düzenlenen Ayva Çiçeği Bisiklet Turu'nda pedallara, bisikletli ulaşımı artırmak ve temiz çevre için basıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Mayıs 2022 Perşembe 15:55
119 Okunma
BİSİKLETLİ ULAŞIMI ARTIRMAK İÇİN PEDALLARA BASILDI

 Bilecik’te düzenlenen Ayva Çiçeği Bisiklet Turu'nda pedallara, bisikletli ulaşımı artırmak ve temiz çevre için basıldı.


Bilecik Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde Ayva Çiçeği Bisiklet Turu gerçekleştirildi.

Turizm noktalarının tanıtılması, bisikletli ulaşımın artırılması ve doğanın korunmasına yönelik farkındalığın sağlanması amacıyla düzenlenen bisiklet turuna, onlarca bisikletli katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte bisikletliler, Cumhuriyet Meydanında bir araya geldikten sonra Yaşayan Şehir Müzesi, tarihi belediye binası ve Şeyh Edebali Türbesi güzergâhında şehir turu yaparak, tarihi yerler hakkında bilgi sahibi oldu.

Bisikletli kullanımının faydalarının anlatıldığı etkinlikte çocuklara bisiklet kullanırken uyulması gereken kurallar da anlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serçekent 2022-05-12 20:53:42

Düzenleyin abi, bisiklet turları falan düzenleyin, Bozüyükde tramvay yapılırken, siz merkezde bisiklet turları düzenleyin.

Avatar
huseyin 2022-05-12 21:46:06

onlarca bisikletli kim merak ediyorum.bu organızasyon haftasonu yapılsaydı önceki yıllarda oldugu gibi dışarıdan bisikletli arkadaşlar gelseydi bence daha güzel olurdu.bisiklet dernek başkanı belediyede çalışıyor daha etkin olması lazım ama olmuyor

banner22

resim yükleresim yükle