BİLECİKLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Bilecikli sporcular birçok madalya kazandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Aralık 2022 Salı 11:21
85 Okunma
BİLECİKLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Bilecikli sporcular birçok madalya kazandı.


 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası, Antalya’da gerçekleştirildi. Üç gün süren şampiyonada Bilecikli sporcular madalya için yarıştı. 'Mental' kategoride piste çıkan Bilecikli sporcu Selin Uysal 100 metre yarışlarında bronz madalya ederek, Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada bir diğer Bilecikli sporcu Yağmur İşbilen ise 800 metrede yarışırken, gümüş madalya elde ederek Türkiye ikincisi oldu.


 

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, başarılı sporcular Selin Uysal ve Yağmur İşbilen ile antrenör Muhammed Köse’yi tebrik ederek bir sonraki turnuva için başarılar diledi. Özdemir, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporun her kesimine yayılması amacıyla başlatılan alt yapı odaklı çalışmalar sonucu bir başarıda özel sporcular atletizm branşından geldi. Bilecik’te her özel sporcunun yapabileceği bir spor dalı olduğu felsefesiyle yürütülen ve özel sporcuların spor yoluyla toplum içindeki sosyalleşmesini hedefleyen çalışmaların ardından Bilecikli sporcular katıldıkları ulusal turnuvadan madalya ile döndü. Hepsini kutluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle