BİLECİK'TE İŞ İNSANLARI ÖDÜL TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik'te hazırlanan programda, kentte faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ödül ve yemek programında bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Eylül 2022 Cuma 12:53
281 Okunma
BİLECİK'TE İŞ İNSANLARI ÖDÜL TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik'te hazırlanan programda, kentte faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ödül ve yemek programında bir araya geldi.


 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda, yarım asra yakın süredir faaliyet gösteren firma temsilcileri ve firmaları hakkında hazırlanan videoların gösterildiği buluşmada tecrübe paylaşımı yapıldı. Sanayici ve iş insanları arasında yapılacak proje ve yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

‘’Şehrimizi hep birlikte geliştirmek ve güçlendirmek bizler için büyük onur ve gururdur’’
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, programda yaptığı konuşmada, "Bilecik’in gelişmesi ve büyümesi için tüm zorlu şartlara rağmen üretim yapan ve binlerce istihdam oluşturan sizin gibi değerli sanayicilerimizle bir arada olmak benim için çok değerli. Katılımınız için teşekkür ediyorum.

Özellikle ekonominin hepimizi zorladığı bu dönemde üretime devam ederek hem şehrimize hem ülkemize katkı sağladığınız, hem de istihdam sağlayan binlerce hemşehrimizin evlerine ekmek götürmesini sağladığınız için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.


Milletvekili Yaşar Tüzün ise Bilecik Belediyesi ve TSO işbirliğinde güzel, verimli ve anlamlı bir buluşmanın gerçekleştirildiğini belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.09.2022 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle