BİLECİK'TE İLK DEFA UYGULANDI

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Dombayçayırı ve Yeniüreğil köylerinde prefabrik modüler içme suyu gömme depolarının imalatları tamamlandığını ifade ederek, “İlde ilk defa uygulanan bu sistem ile köylerin ihtiyacı olan içme suyu deposunu 1 gün gibi kısa bir sürede kurabiliyoruz” bilgisini verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Temmuz 2022 Perşembe 11:33
766 Okunma
BİLECİK'TE İLK DEFA UYGULANDI

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Dombayçayırı ve Yeniüreğil köylerinde prefabrik modüler içme suyu gömme depolarının imalatları tamamlandığını ifade ederek, “İlde ilk defa uygulanan bu sistem ile köylerin ihtiyacı olan içme suyu deposunu 1 gün gibi kısa bir sürede kurabiliyoruz” bilgisini verdi.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı 2022 yılı KÖYDES projesi ile kent genelinde birçok köyde yeni tip prefabrik modüler betonarme gömme ve biriktirme depo imalatlarının uygulamasına geçildiğini ifade etti.

Bayrakçı, “İlde ilk defa uygulanan bu sistem ile köylerin ihtiyacı olan içme suyu deposunu 1 gün gibi kısa bir sürede kurabiliyoruz.

Temel ve tesisat bağlantıları ile birkaç günde tamamen hizmete sunulan depolar ile vatandaşlarımıza yerinde inşaat yöntemine göre çok daha hızlı ve sağlıklı su teminini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle