BİLECİK, MARMARA'NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, birtakım ziyaretler için geldiği Bilecik'te İl Tarım ve Orman Müdürlüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Şubat 2023 Pazartesi 12:42
67 Okunma
BİLECİK, MARMARA'NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, birtakım ziyaretler için geldiği Bilecik'te İl Tarım ve Orman Müdürlüğü değerlendirme toplantısına katıldı.


Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın başkanlığında Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, il müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Bakan Yardımcısı Yumaklı'ya il genelinde 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetler, 2023 yılı faaliyet planları ve yürütülen projeler hakkında bilgi verildi. İl Müdürü Yoldaş, toplantı sonunda Bakan Yardımcısı Yumaklı’ya yapmış oldukları ziyaretten ve Bilecik tarım ve hayvancılığına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, Osmanlı tablosu hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle