BİLECİK İÇİN TARİH 15 OCAK

Bilecik merkez ve ilçelerde yapılacak olan 987 TOKİ konutunun kurası çekiliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Aralık 2022 Cumartesi 12:06
608 Okunma
BİLECİK İÇİN TARİH 15 OCAK

Bilecik merkez ve ilçelerde yapılacak olan 987 TOKİ konutunun kurası çekiliyor.


 

“İlk Evim Projesi” çerçevesinde Türkiye geneli yapılacak olan 100 bin konut çerçevesinde Bilecik’te inşa edilecek olan 987 konutun kurası 15 Ocak 2023 tarihinde çekilecek.
Bilecik Merkez Atatürk Spor Salonu’nda vatandaşların katılımıyla yapılacak olan kura çekiminde Merkez’de 200, Osmaneli’de 287, İnhisar’da 121, Pazaryeri’de 100, Söğüt’te 100, Bayırköy’de 99 ve Bozüyük’te 80 olmak üzere toplam 987 konutun sahipleri belirlenecek.
Bilecik’te vatandaşlara bu imkanı sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkürlerin ileten Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, “Yapılacak konutlarla ilimizin büyük bir ihtiyacını karşılamış olacağız. Devletimizin desteğiyle hemşehrilerimiz il, ilçe ve beldelerimizde sıcak yuvalarına kavuşmuş olacaklar” diyerek yatırımın Bilecik’e ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKonutKuraToki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle