BİLECİK BELEDİYESİNE ÖDÜL

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen, 39 üye belediyenin 79 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Eylül 2023 Pazar 15:08
552 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİNE ÖDÜL

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen, 39 üye belediyenin 79 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.


Akıllı Şehir, İklim Dostu Şehir, Sağlıklı Çevre, Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam, Sürdürülebilirlik Özel Ödülü, Şehir Planlaması ve Yenilikçilik gibi 7 kategoride düzenlenen yarışmada Bilecik Belediyesi ve Bilecik Kent Konseyi işbirliğinde hazırlanan proje ödül aldı.
Büyükşehir belediyeleri kategorisinde 20 proje, büyükşehir ilçe belediyeleri kategorisinde 48 proje, il belediyeleri kategorisinde 8 ve il ilçe belediyeleri kategorisinde 3 toplamda 79 proje jüri tarafından incelendi. Değerlendirmede Bilecik Belediyesi Sağlıklı Çevre kategorisinde ‘’Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor’’ projesi ile ödüle layık görüldü.
Şehir Planlama, Sağlıklı Yaşam, gerçekleştirilen yarışmanın jüri başkanlığı Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapılırken yarışma jürisinin diğer üyeleri Prof. Dr. Atilla Akkoyunlu, Prof. Dr. Handan Türkoğlu, Prof. Dr. Cengiz Türe, Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, Prof. Dr. Tülin Vural Arslan, Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu, Doç. Dr. Burcu Zeybek’ten oluştu.

Anahtar Kelimeler:
ödülBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle