BİLECİK BELEDİYESİ İŞTİRAKİ OLAN KAYI A.Ş.’YE YENİ ATAMALAR

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Mayıs 2022 Çarşamba 21:33
2038 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ İŞTİRAKİ OLAN KAYI A.Ş.’YE YENİ ATAMALAR

Bilecik Belediyesi iştiraki olan KAYI A.Ş.’ye yeni atamalar yapılırken, yeni yönetimin ‘Huzur Hakkı’ almayacağı öğrenildi. 

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı tarafından KAYI A.Ş.’ye yeni atamalar yapıldı. Yapılan atamalarda KAYI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Vedat Kazıcı getirilirken, yönetim kurulu üyeliğine Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve Teftiş Kurulu Müdürü Recep Gırca atandı. Yönetim kurulu üyesi İsmail Hakkı Elmas’ın da kendi isteğiyle istifasını verdiği öğrenildi.

  Huzur hakkı almayacaklar

  Öte yandan belediye meclis üyelerinden hiçbir kişinin yer almadığı yeni yönetimde atanan başkan ve yönetim kurulu üyelerinin hiçbir huzur hakkı almayacakları da öğrenildi. Bu huzur hakkının aylık 50 bin TL'yi bulduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.05.2022 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2022-05-26 09:05:50

eee neden böyle oldu para bekliyenler vardı mesela r.k ayıp oldu şimdi

Misafir Avatar
AHMET 2022-05-27 10:42:57 @misafir

Recep GIRCA ne iş yapar her dönemde görev alır uydurma kanunları söyler Gelinini kadrolu işe alır yalakalık diz boyu KAYI ya atanır müdür olur ve kayıda 1 yıldan beri hiç bir şey yapmamıştır .Belediyede yandaşlarına iş bitiminde parka göndererek mesai yaptırmıştır .

Beğenmedim! (0)
banner22

resim yükleresim yükle