'BELEDİYELER BİRLİĞİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI' YAPILDI

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman başkanlığında 'Belediyeler Birliği Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı' yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Nisan 2023 Cuma 12:37
30 Okunma
'BELEDİYELER BİRLİĞİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI' YAPILDI

 Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman başkanlığında 'Belediyeler Birliği Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı' yapıldı.


Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya belediye başkanlarının ve seçilmiş belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem maddeleri tartışılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.


Başkanı Yaman, "Alınan kararların hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum ilimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için el birliği ile birlik beraberlik içinde yoğun gayret sarf eden tüm belediye başkanlarımıza meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.04.2023 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle