BAŞKAN AYDIN OSMANLI TARİH ŞERİDİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bursa'nın Yenişehir ilçe Belediye Başkanı Davut Aydın ve beraberindeki belediye çalışanları, Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Mart 2021 Perşembe 14:23
99 Okunma
BAŞKAN AYDIN  OSMANLI TARİH ŞERİDİ’Nİ ZİYARET ETTİ
banner15

Bursa'nın Yenişehir ilçe Belediye Başkanı Davut Aydın ve beraberindeki belediye çalışanları, Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.

Programı kapsamında Yaşayan Şehir Müzesi’ni ziyaret eden Başkan Aydın, müzeyi çok beğendiğini ve Yenişehir’de gerçekleştirecekleri projelerde faydalanacaklarını kaydetti. Yaşayan Şehir Müzesi’nin Bilecik ve tarihinin anlatılmasında büyük işlevler gördüğünü kaydeden Aydın, müzedeki cumhuriyet odası ve rüya sahnesinden övgüyle söz etti. Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver’den müzedeki faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Aydın, Belediye Başkanı Semih Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.
 

Tarih şeridini gezerek, yetkililerden bilgi aldı
Daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek tarih şeridi görevlilerinden bilgi alan Başkan Davut Aydın, ‘’Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'imizde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Komşu ilimiz Bilecik’in her alandaki gelişmesi ve güzel çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Yenişehir Belediyesi olarak müze ve benzeri alanlarda gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında Bilecik’ten çok faydalı bilgiler edindik. Belediye Başkanımız Semih Şahin ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum’’ İfadelerini kullandı.
Başkan Aydın’ın Yaşayan Şehir Müzesi ve Tarih Şeridi ziyaretine İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle