BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI YAPILDI

Bilecik’in Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bağımlılıkla mücadele kararları doğrultusunda 'Ben Olsaydım' temaslı çalıştay yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Nisan 2022 Salı 13:31
67 Okunma
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI YAPILDI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bağımlılıkla mücadele kararları doğrultusunda 'Ben Olsaydım' temaslı çalıştay yapıldı.


Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal koordinesinde iki oturum halinde yapılan çalıştaya, ilçede bulunan kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda, Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kamil Özdemir ve Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Karadaş tarafından uyuşturucu, alkol, tütün, davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmeleri slaytlar eşliğinde verildi.


Çalıştayın ikinci kısmında ise, bağımlılıkla mücadele çerçevesinde sorunların tespitin yapılması, önleyici tedbirler çerçevesinde kurum ve kuruluşların alanlarına yönelik tamamlayıcı faaliyetlerin belirlenmesi, riskli bölgelerin belirlenerek bu bölgeler yönelik yürütülmesi gereken önleyici çalışmaların belirlenmesi oldu.
Öte yandan katılımcıların tecrübe ve bilgi birikimleri çerçevesinde tespit edilen sorunlara yönelik olarak 'Ben Olsaydım' yaklaşımı ile çözüm önerileri dinlenip not edildi.

Son Güncelleme: 05.04.2022 13:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBen Olsaydım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle