AV SEZONU AÇILIYOR

Bilecik’te, 2023-2024 av dönemi 26 Ağustos 2023 tarihinde başlayacağı bildirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:29
305 Okunma
AV SEZONU AÇILIYOR

Bilecik’te, 2023-2024 av dönemi 26 Ağustos 2023 tarihinde başlayacağı bildirildi.


 

26 Ağustos 2023 tarihinde bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekinkargası, leşkargası, karabatak, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başlayacağı belirtildi.
Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce belirtilen avlanma sezonu döneminde Çarşamba, Cumartesi, Pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) av yapılabileceği ve ayrıca yaban domuzu avı ilave olarak Salı günü de yapılabileceği belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bildirisinde yer alan Avcılar, Avlak Yönetim Bilgi Sisteminden (AVBİS), Avcı Avlakta mobil uygulamasından (AVA) ve 0850 888 06 06 numaralı çağrı merkezinden gerekli izni aldıktan sonra avlanmaları belirtildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Avcılar; Merkez Av Komisyonun Resmi Gazete ’de yayımlanan 22 sayılı Kararındaki yer alan diğer avlanma esas ve usullerine uymalarının zorunlu olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle