‘AŞKIMIZ AKSARAY'IN EN BÜYÜK YANGINI’ TİYATROSU BİLECİK’TE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli öğretmenler, ‘Maarif Tiyatrosu’ çerçevesinde sahneledikleri ‘Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını’ adlı tiyatro oyunuyla büyük beğeni topladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Haziran 2023 Pazartesi 12:33
47 Okunma
‘AŞKIMIZ AKSARAY'IN EN BÜYÜK YANGINI’ TİYATROSU BİLECİK’TE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli öğretmenler, ‘Maarif Tiyatrosu’ çerçevesinde sahneledikleri ‘Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını’ adlı tiyatro oyunuyla büyük beğeni topladı.


Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, oyunun başarısından dolayı emeği geçen başta edebiyat öğretmeni ve oyun yönetmeni Nedim Uzsoy olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Akyol, öğretmenlerin titiz çalışmaları ve sahne performanslarının kalitesinin, tiyatro severler tarafından takdirle karşılandığını belirtti.


‘Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını’ adlı tiyatro oyunu, derin duygusal içeriği ve etkileyici sahne performansıyla dikkat çekti. Oyun, aşkın gücü ve insan ilişkilerinin karmaşıklığı üzerine derin düşüncelere yol açtı.

Seyirciler, oyunun her sahnesinde duygusal bir yolculuğa çıkarken, performansın yüksek kalitesiyle izleyicilerden tam not aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle