ASKERLİK AFFI YOLDA

Yoklama kaçağı ve bakayaların bedelli askerlikten faydalanabilmesi için düzenlenen affın detayları belli oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Haziran 2022 Salı 10:21
290 Okunma
ASKERLİK AFFI YOLDA

Yoklama kaçağı ve bakayaların bedelli askerlikten faydalanabilmesi için düzenlenen affın detayları belli oldu. 

550 bin kişinin faydalanacağı afla ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi. Bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesine ilişkin 20 maddelik teklifi Meclis'e sunduklarını duyuran Ünal, bedelli askerliğin ücretini Milli Savunma Bakanlığının duyuracağını ifade ederek, "Yoklama kaçağı ve bakalar bedelli askerlikten yararlanacak" dedi. Sayıları 550 bini bulan yoklama kaçağı, bakayaların bedelli askerlikten faydalanabilme yolu açılmasıyla bedelli affı tekrar gündeme geldi. Hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre bedelli affı için yasal düzenleme hazırlanıyor. Bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlere kaçak yılına göre değişen oranlarda bir rakam ilavesi yapılacak.

Askerlik affı 2022 gelecek mi, kimleri kapsayacak?
Vatandaşlar internette bakayalara bedelli askerlik affı nasıl olacak?', 'Askerlik affı 2022 gelecek mi, kimleri kapsayacak?', 'Asker kaçakları için bedelli ücreti ne kadar?' 'Son dakika... 2022 bedelli askerlik ücreti ne kadar, kaç para? Bedelli askerlikten kimler faydalanacak?' sorularını aratmaya başladı. 550 bin kişinin faydalanacağı afla ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi.

KAYNAK: Yenişafak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle