ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılı yatırım programı ile köylerde yol ağının daha modern hale gelmesi için asfaltlama çalışmalarını tüm hızla gerçekleştiriyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Kasım 2022 Pazartesi 12:36
452 Okunma
ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılı yatırım programı ile köylerde yol ağının daha modern hale gelmesi için asfaltlama çalışmalarını tüm hızla gerçekleştiriyor.


 

İl ve ilçeler genelinde köy yollarında asfalt kaplama ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren Bilecik İl Özel İdaresi, Söğüt ilçesi Yakacık- Akçasu köy yolunda 2 kilometrelik asfalt çalışmasına başladı. Söz konusu yolda sıcak kaplama asfalt işini yapmaya başlayan ekipler, yoğun çalışma temposu ile kısa sürede tamamlayarak yol kalitesini yükselterek ulaşım konforunu arttırmayı hedefliyor.


 

Kurum olarak her yıl çok sayıda köy yolunun bakım ve onarımlarının yapıldığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “Asfaltlama çalışmaları sonucunda yollarımızın kalitesi ve standardı arttırılıyor. Altyapı yatırımlarında ve yürütülen diğer tüm çalışmalarda kamu yararı, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, hizmetin gereği, vatandaş odaklı hizmet anlayışı İdaremizce daima ön planda tutuluyor.

İl Özel İdaresi, ilimizin sorunlarının çözülmesine yönelik önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. İnşallah 2023 asfaltlama sezonunda çalışmalar artarak devam edecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-11-14 19:33:03

Bu il Özel iradesinin yaptığı asfalt çalışmalarına görüyoruz Birde Bilecik belediyesi de böyle bir çalışma yapsada görelim yol bozuk üstüne birde mermer tozu döküp yol yapıyorlar

banner22

resim yükleresim yükle