ANTERENÖRLER BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 'Mart Ayı Antrenör Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı' İl Müdürü Yasin Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Mart 2023 Pazartesi 11:08
85 Okunma
ANTERENÖRLER BİR ARAYA GELDİ
banner15

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 'Mart Ayı Antrenör Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı' İl Müdürü Yasin Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; şube müdürleri ve spor il müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler katıldı. Toplantıda, geçmiş dönem istatistiki verileri değerlendirilirken spor alanında gelecek dönemki beklentiler görüşüldü.


İl Müdürü Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada, “Yaptığımız ve yapacağımız sportif eğitim faaliyetlerinin alt yap ve elit sporcu seçimi ve eğitimi gibi farklı eğitim programları içermesi gerekmektedir. Nitekim Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yetenek taraması projesi de elit sporcularımızın belirlenmesi amacı taşımaktadır. Bu projede görev alan antrenörlerimiz proje sonunda belirledikleri ilimizin gençlerini spora kazandırarak, özverili ve disiplinli bir şekilde çalışarak bu sporcularımızı milli takımlarımıza kazandırmak hedefimiz olmalı” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle