ALTYAPI ÇALIŞMASI İŞKENCEYE DÖNDÜ

Bilecik'te alt yapı çalışmaları sebebi ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde trafiğe kapanınca her gün metrelerce araç kuyruk oluşuyor. Bu durum vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ağustos 2022 Cumartesi 12:00
1171 Okunma
ALTYAPI ÇALIŞMASI İŞKENCEYE DÖNDÜ
banner15

Bilecik'te alt yapı çalışmaları sebebi ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde trafiğe kapanınca her gün metrelerce araç kuyruk oluşuyor. Bu durum vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.


Bilecik Belediyesi tarafından kentte yapılan alta yapı çalışmaları çerçevesinde Hamsu Köprüsü sonrası Atatürk Bulvarı'na trafik kapatılırken, sürücüler alternatif yol olarak Futbol Sokak'a yönlendiriliyor.

Burada sağlı sollu araç parkı ve trafiğin sıkışık olması uzun kuyruklara yol açarken, bu durum vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

Futbol Sokak üzerinden ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, Tugay kavşağında bazı uyanık sürücüler trafiğe girmemek için ters şeritten Hamsu köprüsü altındaki yola giriş yaparken, trafiği de tehlikeye sokuyorlar.


Araç kuyruğunu 112 Acil Çağrı Merkezi önüne kadar oluşurken, sürücüler çarşı merkezine 30 dakika inebildi. Bu esnada gelen bir ambulans trafiğin sıkışıklığı nedeniyle uzun süre açılmasını bekledi.
Öte yandan çalışmaların 8 Eylül tarihine kadar çalışmaları süreceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2022-08-20 13:06:20

Yeni bir proje ile yeni yol planları yapılmalı Beşiktaş’ı Bahçelievler e
Hürriyet mahallesindende otobana yol baglantilara yapılmalı gerekli planlar projeler çalışmalı nüfus daha fazlalaşmadan bu kadar sorun olan bir yol ileride yeni yapılacak fabrikalar ile daha sıkıntıya bi hal alacak

Avatar
Emre 2022-08-20 13:37:36

Zor tabi vekil hanım o kadar yoğun ki, semihçi ahmetçi diye personeli fişliyor, mobing yapıyor, personeli işten çıkartıp ekmeğinden ediyor, sağda solda bol bol fotoğraf çekinip kendi reklamını yapıyor bu kadar yoğunken tabiki yolu bölmek aklına gelmiyor. Yada dökülen asfaltın ne kadar kötü olduğuna gidip bakacak zaman bulamıyor.

Avatar
bilecikli11 2022-08-22 21:34:25

yolun bölünme izinlerini karayolları vermemiştir. bence politik bir karardır. belediyenin suçu yoktur.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle