ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bilecik'te iş insanı Bahadır Güler, bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Eylül 2022 Çarşamba 12:16
1807 Okunma
ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bilecik'te iş insanı Bahadır Güler, bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.  


 

Güler yaptığı basın açıklamasında önce Allah’a sonra kendine güvenerek bu yola çıktığı söyledi. 45 yıldır Bilecik'te yaşadıklarını 26 yıldır da Ankara'da sigorta işiyle uğraştığı anlatan Bahadır Güler sözlerine şöyle devam etti;

"Köy hizmetlerinden emekli merhum Turgut Güler’in oğluyum. 26 yıldır Ankara'da olmama rağmen Bilecik ile hiç bağımı koparmadım.

Ankara'da Bilecik'in sessiz sesi oldum. Bilecik’e yeni bir yüz, daha iyi hizmet edebilmek, insanlara daha faydalı olabilmek, mazlumun garibin hakkını savunabilmek, Bilecik’te eksiklikleri giderebilmek için yeni bir yüz olarak adaylığı açıklıyorum. Bizde bu yolda varız. Elimizden geleni yapalım, mücadelemizi verelim. Takdir Bilecik halkınındır. Halkın içine karışacağız. Halktan olacağız. Halk gelip de böyle bürokrasi, resmiyet arada mesafe ile vekille konuşmayacak. Biz bu niyetle, iyi niyetle yola çıktık. Rahmani yola çıktık, şeytani yola çıkmadık. Yani vekillik makamına erişelim diye çıkmadık. Bilecik’e, Bilecik insanına hizmet edelim diye yola çıktık. Önce Allah’a sonra kendime güveniyorum. Bilecik halkına güveniyorum. A partisi b partisi hangisi varsı Bilecik için hepsiyle kucaklaşacağız. Tamamen Bilecik’e hizmet için bu yola çıkmış bulunuyorum. Tüm Bilecik halkının desteğini bekliyorum. Ben gönül kırmaya değil gönül almaya, gönüllere dokunmaya geldim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecik li 2022-09-07 13:26:38

Bizde sessiz seni desteklicez hayırı olsun

Avatar
Ülkü 2022-09-07 18:27:48

25 yıldır Ankaradasın Bikecikle hiç bağını koparmadın Bunu nasıl başardın bizde ilham alalım

Avatar
Türk islam birliği 2022-09-07 23:47:59

Gerçekten kaliteli bir insan rahmetli babası gibi düzgün adam gibi adamdır cani gönülden destekliyorum Allah seninle beraber olsun inşAllah

banner22

resim yükleresim yükle