‘ACAR BAHARAT’ YENİ YERİNDE DUALARLA AÇILDI

Bilecik Merkez’de yeni yerinde hizmete sunulan ‘Acar Baharat’ dualarla açılışını gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2023 Pazartesi 12:03
547 Okunma
‘ACAR BAHARAT’ YENİ YERİNDE DUALARLA AÇILDI

Bilecik Merkez’de yeni yerinde hizmete sunulan ‘Acar Baharat’ dualarla açılışını gerçekleştirdi.

Yıllardır halk pazarlarında çeşitli baharat ve şifalı bitkiler ile hizmet eden Baharatçı Selçuk Acar, Bilecik Merkez’de Hükümet Caddesi üzerinde müşterilerine yeni yerinde kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

‘Acar Baharat’ın açılışına Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Nusret Tosun, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.

Katılımcılarla tek tek ilgilenen işyeri sahibi Selçuk Acar katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olması için dua edilmesinin ardından ‘Acar Baharat’ın kurdelesi kesildi.

Hizmete açılan işyeri, baharat çeşitleri, kuru meyve, şifalı bitki çayları ve yağları gibi birçok ürünü yelpazesi ile yeni yerinde Bilecik halkını bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle