3,5 YIL SONRA GELEN BAŞKANLIK

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam oldu.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Eylül 2023 Pazartesi 15:12
515 Okunma
3,5 YIL SONRA GELEN BAŞKANLIK

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam oldu.  


38. Olağan CHP Bilecik Merkez İlçe Kongresi dün Şeyh Edebali Kültür ve Kongresinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Melih Karaçam seçime tek liste halinde girerken, mahalle delegelerinde üstünlük sağlayamayan Berna Pamukçu aday 
olmadı. Dün gerçekleşen kongreye CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve partililer katıldı.

"Ben partim ve geleceğimiz için gecemi gündüzüme katarak mücadele edeceğime söz veriyorum"
  Kongrede konuşma yapan tek aday Melih karaçam, "Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Geleneklerine bağlı bir partidir bu geleneklerden en olmazsa olmazı demokrasi anlayışımızdır. Tüm siyasi partilere örnek olarak, parti demokrasisini işletmek için mahalle delegesi seçimlerinde sandıklara koşan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi olmazsa olmazlarımızdandır. Son seçimlerden sonra umudumuzun biraz kırıldığının farkındayım. Fakat hatırlayın ki ne umutsuz dönemlerden sonra nice seçim zaferleri yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi direnişin partisidir cumhuriyet halk partisi umudun partisidir cumhuriyet halk partisi halkın umududur. Halkla omuz omuza halkın içinde, güçlü örgütümüzle kol kola terimizin son damlasına kadar mücadele etmek için, umutları yeşertmek için bugün buradayız. Hepinizin bildiği gibi önümüzde çok önemli bir yerel seçim var.Cumhuriyet Halk Partisi yeter ki tüm örgütü ile en güçlü şekilde sahada olsun bizim kaybedecek seçimimiz yok arkadaşlar. Yeter ki kol kırılsın yen içinde kalsın. Tabi ki kırgınlıklarımız olacak ama lütfen kol kırılsa bile yen içinde kalsın. Ben partim ve geleceğimiz için gecemi gündüzüme katarak mücadele edeceğime söz veriyorum. Yarın sahada omuz omuza olalım. Bu salondan lütfen kol kola çıkalım. Biz bu yola çıkarken ne dediysek aynı şeyi bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz. Nasıl başladıysak öyle bitiriyoruz" dedi.


Öte yandan 199 delegenin 121 seçimde oy kullanırken, 115 oy geçerli sayıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pelitözülü 2023-09-04 18:14:17

seçime gelmeyen 78 delegeyi partiden,hala oy nasıl kullanılacağını bilmeyen 6 delegeyi bilecik'ten ihraç edeceksin.

Avatar
Misafir 2023-09-04 22:25:14

Melih bey parti içi barış diyor ama hala konuşuyorlar, yok kabul etmiyoruz, yok şöyle böyle. Yine aday olsaydı madem Berna hanım niye olmadi

banner22

resim yükleresim yükle