35 HANELİK KÖYE PİYANGO VURDU

Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Büyüksürmeli ve Kavak köylerinde 6 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışması yapılıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ağustos 2022 Salı 14:44
1681 Okunma
35 HANELİK KÖYE PİYANGO VURDU

 Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Büyüksürmeli ve Kavak köylerinde 6 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışması yapılıyor.


Bilecik Valiliği, İl Özel İdaresi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsalda yol ve ulaşım standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma ortaya koyan İl Özel İdaresi ekipleri, il genelinde birçok köy yolunu asfaltla kavuşturdu. Bu çerçevede gerçekleştirilen çalışmalara bir yenisi daha eklenirken, İl Özel İdaresi bu kez Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Büyüksürmeli ve Kavak köylerinde 6 kilometrelik sıcak asfalt kaplama işlemi gerçekleştiriyor.


Konuya ilgin kısa bir açıklamada bulunan Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “Çalışmalar bittiğinde hemşehrilerimiz daha iyi şartlarda ulaşımlarını sağlayacak” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YUSUF 2022-08-30 21:05:23

Bir milli piyango da Bilecik halkımızın okjisen kaynağı mesire yerleri olan Abbazlik...Kapaklı.. Dülgeroğlu..Eşemem koyleri arasına da bir sıcak asfalt piyangosu çıksa hem Bilecik liler olarak hemde bu köyler bayram yapar tüm Bilecik li güzel hemşerilerime saygı ve sevgilerle..GÜZEL GAZETE BILECIK IFTIHARI...

banner22

resim yükleresim yükle