300 AİLEYE BAYRAM ÖNCESİNDE YARDIM ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORLAR

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere vatandaşların zekat, fitre, fidye ve gıda kolilerini ulaştıran Bilecik İl Müftülüğü, gönülleri fethediyor. Dağıtımlara eşlik eden Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, “Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi 300 aileye, Ramazan bayramı öncesinde yardım ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:03
74 Okunma
300 AİLEYE BAYRAM ÖNCESİNDE YARDIM ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORLAR
banner15

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere vatandaşların zekat, fitre, fidye ve gıda kolilerini ulaştıran Bilecik İl Müftülüğü, gönülleri fethediyor. Dağıtımlara eşlik eden Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, “Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi 300 aileye, Ramazan bayramı öncesinde yardım ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.


Bilecik İl Müftülüğü, diyanet gönüllüleri Ramazan ayında hayırsever vatandaşların teslim ettiği zekat, fitre, fidye ve gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Yardım faaliyetlerine katılan İl Müftüsü Ali Erhun “Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi 300 aileye, Ramazan bayramı öncesinde yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu iyilik organizasyonunda veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun zirveye çıktığı Ramazan ayında vatandaşlarımızın zekat, fitre, fidye gibi bağışlarını emanet bilinciyle alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle