2022 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Özel İdaresi, olağanüstü il genel meclisi toplantısı gerçekleştirerek yılın son değerlendirmesini yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Aralık 2022 Pazartesi 11:17
81 Okunma
2022 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Özel İdaresi, olağanüstü il genel meclisi toplantısı gerçekleştirerek yılın son değerlendirmesini yaptı.


 

Toplantıya, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve birim müdürleri katılım gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yılmaz, “İl Genel Meclisi olarak birçok alanda çalışmalar yapıldı. Köylerde ki çalışmalarımızın yanı sıra Sağlık, Eğitim, Kültür Turizm, Gençlik Spor, Tarım gibi birçok müdürlüğe hizmet verdik “dedi.


 

Toplantıda, KÖYDES projeleri, il özel idaresi bütçesiyle ilçelerde ve köylerde uygulanan yatırım ve hizmetler ile İller Bankası kanalıyla gerçekleştirilen kamu yatırımları hakkında bilgiler verildi. Gündem maddelerinin görüşülerek kabul edilmesiyle toplantı sona erdi.
Genel Sekreter Seda Bayrakçı, toplantı sonrası yaptığı konuşmada, “Meclis üyelerimiz ile birlikte çok ciddi yatırımlara imza attık. Bu yapılan çalışmalar için ben kendilerine teşekkür ediyorum. Özel İdare olarak kısıtlı olan ödeneği mantıklı kullanarak çok büyük işler başardık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle