15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ'NDEN HIDRELLEZ ETKİNLİĞİ

Bilecik 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde Hıdrellez etkinliği gerçekleştirildi.

13 Mayıs 2017 Cumartesi 14:00
737 Okunma
15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ'NDEN HIDRELLEZ ETKİNLİĞİ

Bilecik 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde Hıdrellez etkinliği gerçekleştirildi.

 


  Yapılan etkinliğe, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Turan İpşiroğlu, Bilecik İl Milli Eğitim Hukuk Birimi Sorumlusu Ebru Aşıcı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 


  Hıdrellezin bir bahar bayramı olduğunu ifade eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ”Hıdrellez’in kökleri, tarihimizin derinliklerine dayanır. Böyle güzel geleneklerin yaşatılması toplumumuzu bir ve beraber tutmada etkilidir.

 

 

Öğretmen, öğrenci ve yöneticilerin kaynaşmasına ve birlikte eğlenmesine vesile olan bu etkinlikten dolayı Bilecik 15 Temmuz Anadolu Lisesi Müdürü Sami Aygün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un konuşmasının ardından hıdrellez etkinliği, halat çekme, çuvalla koşma ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 13.05.2017 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle