11 PERSONEL AYNI ANDA EMEKLİYE AYRILDI

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emekli olan 11 personele plaket takdim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Temmuz 2021 Cumartesi 12:49
534 Okunma
11 PERSONEL AYNI ANDA EMEKLİYE AYRILDI

 Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emekli olan 11 personele plaket takdim etti.


Bayrakçı beraberinde birim müdürleri ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emekli olan birim personellerine plaket verdi.

Bayrakçı personelin birlik beraberlik ve paylaşıma daha da anlam kazandıran geçmiş Kurban Bayramını kutlayıp, Bilecik İl Özel İdaresine sağladıkları katkıdan dolayı emekli olan personeller Özkan Yağcı, Ahmet Aydın, Mustafa Ünlü, Ahmet Çotak, Yaşar Gül, Kenan Aslan, Abdullah Korkmaz, Bayram Uzunlar, Hayati Güven, İbrahim Çelik, Ali Geyik’ e teşekkürlerini ileterek plaketlerini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle