1 MİLYONLUK HİBE YERLERİNE KONULDU

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Bilecik İl Özel İdaresi’ne sağlanan hibe desteği ile alınan çöp konteynırları hizmete sunuldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Eylül 2022 Cumartesi 11:36
329 Okunma
1 MİLYONLUK HİBE YERLERİNE KONULDU
banner15

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Bilecik İl Özel İdaresi’ne sağlanan hibe desteği ile alınan çöp konteynırları hizmete sunuldu.


 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un talimatı ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, Bilecik İl Özel İdaresi’ne sağladığı 1 milyonluk hibe desteği ile köylerde ve idarenin hizmet alanlarında kullanılmak üzere sıfır atık yönetmeliğine uygun olarak alımı gerçekleştirilen konteynırlar Bilecik halkının hizmetine sunuldu. Sıfır Atık Yönetmeliği çerçevesinde alımı gerçekleştirilen çöp konteynırları Bilecik’te çevre kirliliğinin azaltılması ve doğal kaynakların daha verimli kullanılmasına katkıda bulunulduğu bilgisi verildi.
Ayrıca Bilecik merkeze ve ilçelere ait tüm köylerde Bilecik İl Özel İdaresi tarafından katı atık toplama hizmeti sürdürüldüğü, katı atık toplama işleminin en önemli unsuru atık konteynırları belli periyotlar ile yenilenmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyirtepe mağduru 2022-09-19 01:39:17

Biz bahçelievler mahallesi seyirtepe evlerindeyiz bir tane çöp istedik bize gelmedi temmuzdan beri yol yapılacak sitenin yolu bile yok oyalaya oyalaya kışı bulucaz herhalde

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle