EMEKLİYE 3500 TL PROMOSYON

Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri belli oldu. Bankalar emekli vatandaşlara, kendi bankalarına geçmeleri için bir çok avantaj sunuyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Haziran 2022 Perşembe 12:13
523 Okunma
EMEKLİYE 3500 TL PROMOSYON

Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri belli oldu. Bankalar emekli vatandaşlara, kendi bankalarına geçmeleri için bir çok avantaj sunuyor.

Birçok emekli ise, kendisine en cazip fiyatı sunan bankayı tercih ediyor. Bu ücretlerin bazı bankalarda 3 bin TL'ye kadar yükseldiği görülüyor.

Bayram ikramiyelerini bekleyen emeklilerin cebini rahatlatacak bir güzel haber de bankalardan geldi. Bankalar, emeklilere ödeyecekleri promosyon ücretlerini artırdı. Maaş karşılığı emeklilere 3000 TL'ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştirilecek.

Denizbank emekli promosyonu

Emekli maaşını 3 sene boyunca DenizBank'tan alma sözü ile 1.750 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank emekli promosyonu

SGK ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştı. Emekli aylığını bankadan almakta olan vatandaşlar 3 sene süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden yararlanabilir. 1.500.-TL’ye kadar maaşı olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 - 2.500.-TL arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

QNB finansbank emekli promosyonu

QNB Finansbank, emeklilere şubeye gelmeden 2.200 TL'ye varan promosyon imkanı veriyor. 2.200 TL'ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale ve şubelerde işlem sıra önceliği gibi birçok avantajdan faydalanıyor.

Şekerbank emekli promosyonu

Şekerbank tarafından emeklilere 3.000 TL'ye varan promosyon ödemesi sağlanıyor.

Şekerbank, emekli aylığını bankaya ilk defa taşıyan vatandaşların nakit ihtiyaçlarını Tamamlayan Hesap ile %0 faizle masrafsız olarak karşılıyor. Promosyon maaş aralığına göre 2.750 TL'ye kadar yükseliyor. Ayrıca emekli maaş müşterileri, Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL harcama yaparsa 300 TL tutarında bonus da kazanabilir. Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, emekli müşterilerine öncelikli hizmet verdiklerini ifade etti.

Kuveyt türk emekli promosyonu

Kuveyt Türk bankasında müşteriler faizsiz finans prensiplerine uygun olarak 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilir. Sağlam Kart ile sene sonuna dek yapılacak harcamada ilk 100 TL ve üzeri market alışverişlerinde 20 TL değerinde ‘Altın Puan’ kazanır.

TEB emekli promosyonu

Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve bu süre boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2.750 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanabilecek. Öte yandan TEB’e davet ettikleri emekli maaş müşterileri aylık 2.750 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanabilir. TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.Kampanya 29.12.2021 itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterileri kapsıyor.

KAYNAK: MYNET

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle