70 KADINA İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede faaliyet gösteren dondurulmuş sebze fabrikasını ziyaret ederek, "Bu fabrikamız 70 kadına iş vererek kadınlara istihdam sağlıyor. Böylesine fabrikalar çiftçilerimizin umudu oluyor" dedi.

12 Haziran 2020 Cuma 13:35
431 Okunma
70 KADINA İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede faaliyet gösteren dondurulmuş sebze  fabrikasını ziyaret ederek, "Bu fabrikamız 70 kadına iş vererek kadınlara istihdam sağlıyor. Böylesine fabrikalar çiftçilerimizin umudu oluyor" dedi.  


  Bilecik'in Osmaneli ilçe Belediye Başkanı Münür Şahin, gıda üretim şirketleri ile görüşerek yeni ürün çeşitlerini pazara sunmayı hedeflediklerini söyledi. Şahin, "70 kadına iş vererek kadınlara istihdam sağlayan fabrikamız özellikle dondurulmuş ıspanak yapıyor.

Diğer sebzeleri de bu şekilde dondurarak pazara fabrikamız girmeyi planlayan Osmaneli Belediyesi tarımda çiftçilerimizin umudu oldu" dedi.
  Şirketin Müdürü Yılmaz Akın, Osmaneli Belediyesinin yöresel ürünler konusunda artık bir marka olduğunu, işbirliği yaparak bu değeri daha yukarı çekeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKADINIstihdam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle