ÜÇÜNCÜ TOPLANTISI DANİMARKA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ortağı olduğu "Look! For a Better Place" isimli Erasmus+ KA229-Okullar Arası Değişim Ortaklıkları Projesi’nin 3’üncü hareketliliği, Danimarka'nın Vester-Skerninge kentinde gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Nisan 2022 Pazartesi 11:22
139 Okunma
ÜÇÜNCÜ TOPLANTISI DANİMARKA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ortağı olduğu "Look! For a Better Place" isimli Erasmus+ KA229-Okullar Arası Değişim Ortaklıkları Projesi’nin 3’üncü hareketliliği, Danimarka'nın Vester-Skerninge kentinde gerçekleştirdi.


İngilizce öğretmenleri Ali Oktay Uygun ve Tuğçe Akyel ile Müdür Yardımcısı Mustafa Balcı rehberliğinde 10 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen proje çerçevesinde, UN2030 Goals- Birleşmiş Milletler 2030 hedefleri ele alındı. Proje süresi boyunca projeye katılan öğrenciler, Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen hedefler için çözümler üretmeye çalıştı.


Öte yandan Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü’nce verilen bilgiye göre, toplantının 4’üncü hareketliliği Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Almanya, Hollanda, İtalya ve Danimarka'dan katılım sağlayacak öğretmen ve öğrenciler ile beraber mart ayında gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle