SPOR OKULU ÇALIŞMALARINI SIKILAŞTIRDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları Bilecik’in Bozüyük ilçesinde öğrencilerin hayatına dokunmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2023 Salı 11:39
113 Okunma
SPOR OKULU ÇALIŞMALARINI SIKILAŞTIRDI
banner15

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları Bilecik’in Bozüyük ilçesinde öğrencilerin hayatına dokunmaya devam ediyor.


Bakanlığa bağlı spor okulları Bozüyük'te temel branş eğitimleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Okçuluk, karate, basketbol gibi branşlarla ilgili yeteneği olan genç öğrenciler keşfedilerek geliştirilmek üzere titizlikle çalışıldı.

 Bilecik İl Gençlik ve Spor Müdürü çalışmaların özenle devam edeceğini belirterek, “Başladığımız bu projeler ile her gün bir yerlerde bir çocuğumuzun hayatına dokunuyoruz çok gururluyuz. Çocuklarımızın ve velilerinin de hevesini görmek desteğini almak bize iyi geliyor onlarla birlikte çocuklarımızın geleceğini inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle